Περιοχή Πελατών

Νέα smsme

Ενημέρωση τιμοκαταλόγου - 14/11/2013
Αγαπητοί συνεργάτες

Όπως θα παρατηρήσατε τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν κάποιες διακυμάνσεις στις τιμές του τιμοκαταλόγου για την μαζική αποστολή sms μέσω της υπηρεσίας μας smsme.gr. Από εχθές το απόγευμα οριστικοποιήθηκαν οι τιμές για όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα μετά από την μεταβολή των τιμοκαταλόγων τους το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η ξαφνική αλλά και μεγάλη αυτή αλλαγή των τιμών οφείλεται στην εφαρμογή spam filters από την πλευρά των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και κατ' επέκταση αύξησης των τελών τερματισμού για το κάθε μήνυμα.

Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να κρατήσει τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα διατηρώντας πάντα την αξιοπιστία των υπηρεσιών της. Μέσα στις επόμενες ώρες θα ενημερωθούν οι λογαριασμοί σας με την νέα τιμολογιακή πολιτική, η οποία θα παραμείνει ενιαία για όλες τις εταιρίες κινητής. Σε περίπτωση που έχετε προγραμματίσει κάποια αποστολή άμεσα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί με τον αρμόδιο πωλητή σας, ώστε να σας ενημερώσει αναλυτικά για τις τιμές που ισχύουν.

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.

Με εκτίμηση

Η ομάδα της Hostwork

Νέα

 • 01/03/2021 Αποκατάσταση προβλήματος αγοράς sms μέσω πιστωτικής κάρτας
  Έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η αναβάθμιση του συστήματος αγοράς sms με πιστωτική κάρτα μέσω της τράπεζας Eurobank
 • 25/01/2021 Πρόβλημα αγοράς sms μέσω πιστωτικής κάρτας
  Αγαπητοί συνεργάτες. Προς το παρόν και λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος που έχει προκύψει, δεν είναι εφικτή η αγορά sms μέσω πιστωτικής κάρτας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια γα την άμεση επίλυση του. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 • 17/02/2016 Προσωρινό πρόβλημα στο δίκτυο της Wind
  Αγαπητοί συνεργάτες Λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος με τη διασύνδεση της Wind, προς το παρόν δεν είναι δυνατή η δρομολόγηση των μηνυμάτων προς το δίκτυο της. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος. Η κίνηση σας προς το δίκτυου της Wind θα δρομολογηθεί αυτόματα μόλις είναι κα
 • 17/02/2016 Αποκατάσταση προβλήματος στο δίκτυο της Wind
  Αγαπητοι συνεργάτες Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα στο δίκτυο της Wind έχει αποκατασταθεί και η κίνηση σας δρομολογείται και πάλι κανονικά Σας ευχαριστούμε Η ομάδα του smsme !
 • 20/01/2016 Ενημέρωση τιμοκαταλόγου
  Αγαπητοί συνεργάτες , Λότο τεχνικού προβλήματος πέραν από τον έλεγχό μας, σας ενημερώνουμε ότι η οικονομική δρομολόγηση που αφορά αποστολές με αριθμητικό αποστολέα μεταφέρεται προσωρινά  στην κανονική δρομολόγηση και κατά συνέπεια ακολουθεί τον κανονικό τιμοκατάλογο.
 • 17/02/2014 Ενημέρωση τιμοκαταλόγου
  Αγαπητοί συνεργάτες Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί τον τελευταίο μήνα, η Cosmote προχώρησε σε αυξήσεις στους τιμοκαταλόγους της όπως έκαναν και οι υπόλοιπες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η τιμή στον τιμοκατάλογο σας για αποστολές σε Ελληνικά δίκτυα έχει αλλάξει προσωρινά και