Περιοχή Πελατών

Νέα smsme

Νέα

 • 01/03/2021 Αποκατάσταση προβλήματος αγοράς sms μέσω πιστωτικής κάρτας
  Έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η αναβάθμιση του συστήματος αγοράς sms με πιστωτική κάρτα μέσω της τράπεζας Eurobank
 • 25/01/2021 Πρόβλημα αγοράς sms μέσω πιστωτικής κάρτας
  Αγαπητοί συνεργάτες. Προς το παρόν και λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος που έχει προκύψει, δεν είναι εφικτή η αγορά sms μέσω πιστωτικής κάρτας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια γα την άμεση επίλυση του. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 • 17/02/2016 Προσωρινό πρόβλημα στο δίκτυο της Wind
  Αγαπητοί συνεργάτες Λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος με τη διασύνδεση της Wind, προς το παρόν δεν είναι δυνατή η δρομολόγηση των μηνυμάτων προς το δίκτυο της. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος. Η κίνηση σας προς το δίκτυου της Wind θα δρομολογηθεί αυτόματα μόλις είναι κα
 • 17/02/2016 Αποκατάσταση προβλήματος στο δίκτυο της Wind
  Αγαπητοι συνεργάτες Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα στο δίκτυο της Wind έχει αποκατασταθεί και η κίνηση σας δρομολογείται και πάλι κανονικά Σας ευχαριστούμε Η ομάδα του smsme !
 • 20/01/2016 Ενημέρωση τιμοκαταλόγου
  Αγαπητοί συνεργάτες , Λότο τεχνικού προβλήματος πέραν από τον έλεγχό μας, σας ενημερώνουμε ότι η οικονομική δρομολόγηση που αφορά αποστολές με αριθμητικό αποστολέα μεταφέρεται προσωρινά  στην κανονική δρομολόγηση και κατά συνέπεια ακολουθεί τον κανονικό τιμοκατάλογο.
 • 17/02/2014 Ενημέρωση τιμοκαταλόγου
  Αγαπητοί συνεργάτες Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί τον τελευταίο μήνα, η Cosmote προχώρησε σε αυξήσεις στους τιμοκαταλόγους της όπως έκαναν και οι υπόλοιπες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η τιμή στον τιμοκατάλογο σας για αποστολές σε Ελληνικά δίκτυα έχει αλλάξει προσωρινά και